Links in het menu kunt u meer informatie vinden over de therapieën bij Fysiotherapiepraktijk Marleen Honing:

  • Algemene Fysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Oncologiefysiotherapie
  • Medical Taping Concept

Verder wil ik hier ook even stilgestaan bij het volgende:

U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek over de praktijk (FPM). Dit is gedeeltelijk een eis vanuit de contracteren met de zorgverzekeraars, maar ik stel het natuurlijk ook enorm op prijs als u mijn praktijk beoordeeld. Ik sta altijd open voor feedback of complimenten !

 

Als u uitbehandeld bent en u heeft bij de intake uw emailadres doorgeven en toestemming gegeven voor deelname aan dit onderzoek, ontvangt u dus een uitnodiging via het bureau FRM, dit gaat extern.

 

Ook werk ik digitaal met een verslagleggingsprogramma FysioRoadMap (FRM). Er wordt aan de hand van uw klachten een behandelplan opgesteld. Hieraan zijn doelstellingen verbonden. A.h.v. metingen evalueer ik deze doelstellingen en worden de resultaten besproken.

Een van de metingen zijn vragenlijsten. In deze moderne tijd worden de vragenlijsten per mail naar u verstuurd. Via een link in de ontvangen email komt de vragenlijst naar voren en na het invullen komt ie rechtstreeks bij FRM in uw dossier terecht.

Ook hiervoor wordt uw emailadres bij de intake gevraagd.

 

Dank voor uw medewerking !