De praktijk is een solo praktijk. Dit betekend dat u altijd behandeld wordt door dezelfde fysiotherapeut, in dit geval door mij,  Marleen Eijpe-Honing. Ik sta altijd open voor samenwerking, medewerking, collegiaal overleg met allerlei zorgverleners. Zo blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg en kan je met elkaar sparren over het vak en kwaliteit van behandelen.

 

Samen met Frida Barmentlo verzorg ik de oedeem- en oncologische zorg in Huizen: Samenwerkingsverband Oedeemtherapie Huizen SWV-OTH

En zijn wij met onze praktijken aangesloten bij het FVGO, een samenwerkingsverband van Fysiotherapeuten in de regio Gooi en Omstreken.

Voor meer informatie: www.fysiohetgooi.nl 

 

Bij langdurige afwezigheid zal ik zorg dragen voor waarneming.

 

Voor algemene fysiotherapie

Fysiotherapie Opmaat

Huizermaatweg 400 (pand van Sportcity)

1276 LL Huizen

(T) 0302285605

(W) www.fysiotherapieopmaat.nl

 

MTC Huizen

Arie de Waalstraat 2A

1272 CB Huizen

(T) 035 5241389

(W) www.mtchuizen.com

 

Voor oedeemtherapie / oncologiefysiotherapie

Frida Barmentlo-Klein (Samenwerkingsverband Oedeemtherapie Huizen SWV-OTH).

Barmentlo Fysiotherapie

Plein 2000-131

1271KP Huizen

(T) 035-5447392

(W) www.barmentlofysiotherapie.nl

 

Voor het aanmeten van steunkousen / compressiezorg:

Meycare 

Botterstraat 47 

1271 XL Huizen

(T) 035-6989258
(W) www.meycare.com

 

Samenwerking met FLR Coaching

FLR Coaching is gekwalificeerd fitnesstrainer oncologie die oncologische patiënten en kankersurvivors begeleidt op het gebied van voeding en training. De voordelen van de juiste voeding en training zijn onder andere een kleinere kans op uitzaaiingen, beter doorstaan en herstel van de behandeling(en), sneller herstel na een zware operatie en een betere kwaliteit van leven. Kortom voeding en training zijn van groot belang. Bij FLR Coaching word je begeleid door een gekwalificeerde, gemotiveerde, inspirerende coach die jou fitter en sterker maakt en zorgt voor een betere kwaliteit van leven.

 

FLR Coaching 

Jessica Floor

www.flrcoaching.nl

Gevestigd in Huizen

Trainingslocatie gevestigd in Blaricum

 

 

 

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij onderstaande netwerken / instanties. Voor meer informatie kunt u op het logo klikken.